Йорданка Христова: Фидел Кастро ми каза нещо много мръсно на ухо!

0
535

Йорданка Христова проговори за Фидел Кастро!

Естрадната певица Йорданка Христова разкри отношението си към Фидел Кастро. Днес той вече е покойник, но интервюто на Мон Дьо с нея е било заснето часове преди смъртта на кубинеца, научи Topactualno.com.

Данчето е категорична, че ако се върне назад във времето, отново не би пожелала да бъде първата дама на Куба. Тя смята, че Кастро е мъж, който не е за нея.

„Още щом го видях, разбрах, че е абсолютен мъжкар. Първата ми среща с него беше в Куба, но после той дойде в България. На едно мероприятие той беше седнал до мен. Тогава ми каза нещо на ухо, което няма да споделя, защото ще се възприеме зле, а то беше с чувство за хумор поднесено.“ – сподели по Нова ТВ Йорданка Христова.

Йорданка Христова остави значима следа в живота на Фидел Кастро
Йорданка Христова остави значима следа в живота на Фидел Кастро

По думите на певицата можем да съдим, че казаното от Фидел Кастро тогава е било свързано с визията й и с това, което иска той да направи с тялото й.  Най-вероятно именно така е започнала любовната връзка между двамата.



Тогава Данчето все още не е била омъжена за сина на Григор Стоичков. Тя стана семейна едва след като с кубинския лидер се разделиха преди около половин век.

И до днес се твърди, че кубинският диктатор е обичал истински само българската певица. Тя е останала любовта на живота му.

Както писахме, Данчето в момента изживява доста тежко гибелта на Фидел Кастро. Тя се сетила за всичките мигове с него, които някога са я ощастливявали. Това й донесло много носталгия.

Кубинецът почина на 90-годишна възраст. Йорданка е със 17 години по-млада от него.

На 73 г. естрадната изпълнителка и бивша брадърка е в цветущо здраве. Тя изглежда перфектно за тази възраст, което се поддържа и с голяма дневна порция грим.

Припомняме, че Йорданка Христова се води за една от неземните красавици в световния шоубизнес въобще. Тя остави следата си в това отношение благодарение именно на връзката си с Фидел Кастро.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.