Ути Бъчваров призна: Продуцентът на „ВИП Брадър“ ми е полубрат!

0
352

Ути Бъчваров потвърди онова, което всички мислеха цели 2 месеца!

Сребърният медалист на „ВИП Брадър 2016“ Ути Бъчваров призна истината за отношенията си с продуцента на шоуто. Двамата наистина са много близки приятели, научи Topactualno.com.

„С Нико Тупарев сме израснали заедно. Той е мой много близък приятел, чувствам го като полубрат. В същото време обаче този мой полубрат не ми е спестил почти нищо от престоя ми в Къщата.“ – каза тв водещият пред Гала.

Ути повдигна въпроса сам заради десетките спекулации, че именно тези негови отношения с продуцента са го докарали чак до второто място на шоуто.

Ути Бъчваров имаше връзки в шоуто, но възползва ли се от тях?
Ути Бъчваров имаше връзки в шоуто, но възползва ли се от тях?

Из обществото цари мнение, че Ути Бъчваров е щял да отпадне много по-рано от надпреварата, но приятелството му с Тупарев го е задържало в Къщата, при това чак до самия финал.



Съдейки по Facebook, готвачът действително не изглеждаше никак харесван от хората. Коментарите за него там са почти изцяло негативни. Затова е чудно как стана втори в шоуто, при това пред Емануела дори.

Още от почти началото на „ВИП Брадър“ се говореше, че Ути Бъчваров е гласен за победител. Счита се, че това е било точно така, но сметките са се объркали в течение на предаването.

Зрителите в един момент започнаха да не харесват Мистър Вкусно, което допринесе за обрата в шоуто. Така най-вероятно Нико Тупарев е решил, че ще направи скандал, ако не спечели всенародната любимка Миглена Ангелова.

Относно Меги, Ути продължава да бъде много обиден от това, че тя го нарече „инфантил“. Телевизионерът е наранен и дори е поискал от двете й близначки да я убедят да му се извини.

Това, което Бъчваров със сигурност показа в шоуто, е един човек, който не може да бъде над нещата. Той се обиди многократно на Миглена и Емануела при всяка по-остра дума към него.

Кулинарният спец най-вероятно ще остане близък с продуцента на „ВИП Брадър“. Не е ясно обаче дали се е обидил и на него, че не го е направил победител.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.