Месечен хороскоп за Телец (декември 2016)

0
306

Внимавайте да не се окажете в клопката на използвачи, които ще извлекат лична полза

Месечният хороскоп за декември 2016 вещае, че представителите на зодия Телец ще се носят на крилете на емоцията.

Имайте предвид, че от 19 декември Меркурий става ретрограден. Това означава, че до 19 декември трябва да сте приключили личната си работа за годината и да се отдадете на заслужена почивка, забавления и подготовка за наближаващите празници.

Декемврийският ви хороскоп съветва да не се изкушавате да се впускате в нови начинания, а да довършите започнатото и най-вече задачите, които търкаляте от доста време насам.

хороскоп
Внимавайте да не се окажете в клопката на използвачи, които ще извлекат лична полза

Не се подавайте на убежденията на околните, че предложенията за нова дейност, промяна в личния или служебния ви живот са само и единствено във ваша полза.



Внимавайте да не се окажете в клопката на използвачи, които ще извлекат лична полза от предлаганите промени, а вие само ще изгубите част от спестяванията си.
Не забравяйте, че Марс е безпощаден и от вас се изисква да воювате люто с враговете си.

Декемврийският хороскоп сочи, че в отношенията ви с близките ще цари пълна хармония. Предстои ви да изживеете незабравими мигове по Коледните и Новогодишните празници.
Въпреки трудностите, пред които ще сте изправени през целия месец, ще посрещнете доволни идните празници. Отделете повече време за семейството си и няма да съжалявате, пише mesechni-horoskopi.blogspot.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.