Месечен хороскоп за Близнаци (декември 2016)

0
269

Месечният хороскоп съветва да не забравяте, че всичко зависи от вас

Вашият месечен хороскоп, Близнаци сочи, че през последния месец от годината може да постигнете мечтаната професионална реализация.

Месецът е изключително подходящ да се впуснете в нови начинания. Привързаността ви към старите неща обаче може да ви изиграе лоша шега. Изнервени сте и виждате, че няма да успеете да свършите навреме започнатото, ако някой не ви помогне.
Не позволявайте на ситуацията да ви обърка и да се стигне до там, че да зарежете всичко, защото после ще съжалявате горчиво.

Декемврийският хороскоп съветва да бъдете особено внимателни с думите, които изричате.

хороскоп
Не забравяйте, че всичко зависи от вас

Не е изключено неволно да обидите някого, а това ще ви навлече нова плеяда от проблеми, от които имате най-малко нужда.
От 19 декември Меркурий става ретрограден, което означава, че дотогава трябва да сте приключили с деловите си задължения.



Вярно е, че през ноември постигнахте редица успехи, но не си позволявайте да се самозабравяте, тъй като падането отвисоко винаги е било болезнено.
Не се надценявайте и не мислете, че ще можете да се справите със задачи, които са далеч над вашата граница на компетентност.

Ако се надявате на подкрепа от високопоставени личности, то трябва да бъдете особено тактични и умерени по време на срещата ви с тях, съветва вашият хороскоп.
Не забравяйте, че всичко зависи от вас дали ще посрещнете горди Новата 2017 година или ще ближете раните си и ще се самосъжалявате заради пропилените възможности, пише mesechni-horoskopi.blogspot.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.