Така се прави любимата салата „Поема за двама“ на Орлин Горанов (чудно вкусна)

0
520

Тази салата на Орлин Горанов е много свежа и апетитна

Предлагаме ви рецептата за любимата салата на Орлин Горанов, която той е кръстил „Поема за двама“. Колкото хубаво звучи, толкова е и свежа, и вкусна. А се прави изключително лесно, бързо и приятно.

салата
Любимата салата на големия Орлин Горанов ще ви хареса

Трябват ни четири зелени чушки, един домат за гарниране, зехтин, червен пипер, риган, балсамов оцет на вкус, сол на вкус.

А за пастета са ни нужни 200 грама сирене, две лъжици с майонеза, две лъжички с горчица, една щипка вегета.

Първо трябва да си отстраним капачетата на чушките, а после да премахнем много добре семките им. След това поставяме сиренето в една купа и хубаво го намачкваме.



Прибавяме към него горчицата и майонезата, а сместа си я поръсваме с щипка вегета и с малко сол, но само ако сиренето ни е безсолно. След това много хубаво намачкваме отново всичко това с помощта на вилица.

Вече почистените чушки с отрязани капачета се напълват хубаво и догоре с приготвения апетитен пастет, а накрая във всяка чушка се капват по няколко капки зехтин и се поръсва с червен пипер.

Ако обичате пикантно, може червеният пипер да не е обикновен, а лют червен пипер, който освен всичко друго, е и много полезен за метаболизма, а и за поддържане на нормалното телесно тегло.

Да знаете каква вкусотия става тази салата, просто не е за разправяне. Но сами ще се уверите като я вкусите, особено ако е придружена и с чаша от любимото ви питие.

Самата салата е много лесна за приготвяне, така че не само дамите могат да изненадват с нея половинките си, но и за господата няма да представлява никаква трудност да я поднесат на любимите си жени.

Пожелаваме ви добър апетит и до нови срещи с нашите и ваши вкусни рецепти!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.