Водещи астролози за 2015 година: Идва нов финансов подем

0
269

Според най-изтъкнатите астролози, Новата 2015 година е Година на дървената овца, която ще ни донесе много положителни финансови промени

Само броени седмици ни делят от настъпването на Новата 2015 година, която в китайския хороскоп е наречена Година на дървената овца. Тя ще настъпи на 4 февруари 2015 г., когато ще смени настоящата Година на дървения кон. Според астролози, именно тогава ще започне един положителен процес на промени в благосъстоянието и финансовите въпроси у хората не само у нас, но и по целия свят, пише БЛИЦ.

Водещите експерти смятат, че още от самото начало на Годината дървената овца ще започне осезаемо възстановяване на най-бедните страни в света. Звездната карта открива безкрайни възможности за промяна към по-добро и постигане на благополучие в глобален план. Ще ни съпътства по-голям късмет при осъществяване на новите начинания, плановете ни ще стават реалност с много по-малко грижи и ядове.

horoskop-za
Астролози направиха чудесна прогноза за 2015 г.

Напрежението, което се усещаше видимо от края на 2012 г., управлявано от Плутон и Уран, през 2015 г. ще има реални шансове да бъде преодоляно. Това ще спомогне всички интернет и мобилни комуникации да получат ръст в развитието си, хората все по-често ще издигат взор към Космоса и ще имат огромен успех в космическите изследвания.

Настъпващата Година на дървената овца ще донесе успех и късмет на представителите на зодиите Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Водолей. Ще настъпят нови промени, които ще обърнат житейския ви път буквално наопаки, но към по-добро.



С каквото и да се захванете през тази година ще се случва с неочаквана лекота. Не се очертават някакви сериозни беди и нещастия. За голяма част от хората обаче, ще се наложи да преосмислят своя път в живота, да оцените това, което сте научили през изминаващата 2014 година и уроците ще ви помогнат към вземане на важните решения за бъдещето ви.

Ако сте представител на зодиакалните знаци Рак, Козирог и Телец, то годината няма да е толкова успешна за вас, но все пак тук трябва да се научите да мислите по-позитивно за проблемите и отношенията ви с околните. Само така ще успеете да разгадаете какви са перспективите пред вас и как най-успешно да се възползвате от тях.

За останалите зодии е важно да знаят, смятат водещите астролози, че трябва през Годината на дървената овца да положат особени усилия да спечелят или задържат щастието си. Представителите на Скорпион, Риби, Стрелец и Дева ще трябва да вярват в чудото на собствените си възможности и способности и така да привличат късмета към себе си.

Годината на дървената овца ще бъде изключително позитивна във финансово отношение. Много отлагани през годините планове ще се реализират, ако са свързани с нов бизнес или финансови планове. Затова и всички астролози съветват да вярвате в доброто, да стартирате новите си начинания с положителни мисли и така късметът ще бъде на ваша страна.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.