Велик успех на Кубрат Пулев изправи България на крака! (ВИДЕО)

0
414

Кубрат Пулев се поздрави с уникална победа в дебюта си на българска земя!

Кубрат Пулев – Кобрата за първи път излезе на профиринга пред родна публика. Това се случи в „Арена Армеец“, където нашият боксьор нокаутира Нигерийския кошмар Самюел Питър, научи Topactualno.com.

Двубоят продължи едва три рунда. След това африканецът се отказа и срещата спечели българинът. Така празникът за България стана още по-голям.

Това е 25-та победа на Кубрат Пулев в професионалния бокс. Той си остава само с една единствена загуба, дошла от Владимир Кличко преди 2 години.

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев

С успеха си днес обаче Кобрата получи шанса отново да предизвика украинеца. В момента световната титла е овакантена, след като Тайсън Фюри се оттегли, но има вероятност Кличко пак да се върне на върха.



Кубрат Пулев успя да завоюва интерконтиненталната титла. Той вече е основен претендент за световния връх в профибокса.

За първи път на негов мач присъства половинката му Андреа. Фолк дивата винаги е казвала, че не обича да гледа как Кубрат се бие, защото ударите срещу него не й понасят. Този път обаче се прежали и остана доволна, понеже срещу него нямаше кои знае какви удари.

Представителите на немската компания, която стои зад гърба на Кобрата, останаха доста изненадани от силния интерес към тази среща. Самюел не е фактор в бокса, но мачът бе важен за България, защото е дебют на Пулев пред родна публика.

Следващата среща на Кобрата ще бъде най-вероятно през идната пролет. Съперникът още не е ясен, но има вероятност отново да бъде Владимир Кличко.

Както е известно, украинецът нокаутира Кубрат преди 2 години. Тогава срещата беше за световната титла. По-късно обаче и самият Кличко загуби, от Тайсън Фюри.

Андреа не скри гордостта от победата на своята половинка. Тя публикува в мрежата множество хвалби и всякакви положителни статуси.

По-рано през деня Тервел Пулев също постигна нокаут, при това в първия си мач в професионалния бокс.

Честито на цяла България!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.