Веселин Маринов шокира: Жената в живота му е момиче!

0
465

Веселин Маринов отново се е понесъл на крилете на любовта!

Естрадната ни звезда Веселин Маринов винаги е сред онези мъже, които не остават без жена. Така е и този път, но явно сега Веско се е обвързал с доста по-млада от него дама.

Певецът призна пред репортер на “Комбина”, че има човек до него. Думите, които използва обаче, шокираха относно възрастта на този човек.

“Има едно момиче, което много харесвам. Съвсем скоро ще го видите с мен по улиците.” – сподели Веселин Маринов по Нова ТВ.

Веселин Маринов с нова шокираща любов
Веселин Маринов с нова шокираща любов

Изглежда, че Веско е омаял по-млада хубавица, при това такава на годините на дъщеря му. “Момиче” определено бие именно в тази насока.Щерка му Йоанна пък сподели, че е много близка с баща си. Русокосата красавица, която наскоро се омъжи, не е наследила таланта на своя татко. Затова работи като юрист консулт. Място в бранша й е намерил именно Веселин Маринов, който има много познанства.

Другото интересно нещо относно Веско е, че той се закле в най-близките си хора, че не е богат човек. Печалбите му никога не са били големи.

“Никога не съм работил за пари. Даже моята счетоводителка винаги ми казва на края на месеца “Ще изкараме някак”. Радостта и удоволствието за мен са свързани с обичта на хората.” – разкри изпълнителят на “Да се събудиш до мен”.

Припомняме, че Веселин Маринов е заклет женкар и това не е тайна. Той се разведе два пъти, но продължава да забива всяка красива жена, която види.

Този път очевидно е попаднал на доста млада хубавица. Нещо, което и друг път му се е случвало.

Женкарството на Веско личи дори и в работата му. По време на концертите си той не спира да говори между песните само за жени. В “Пееш или лъжеш” пък остави почти само дами до края, като победителката се оказа, че не може да пее.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.