Годишен хороскоп за 2017 година (I част)

0
290

Някои зодии ще преминат през доста промени

В случай, че ви е любопитно какви изненади ще ви поднесе идната 2017 година, то този годишен хороскоп може да даде задоволителен отговор на въпроса ви.

Астролозите посочват, че идната година ще премине под вибрациите на слънцето и ще потуши агресията на Марс.
За съжаление обаче въпреки това мнозина ще предпочетат да останат слуги на Марс, който е носител на скрит гняв и агресия.

Вашият годишен хороскоп ще ви разкрие какво ви очаква в личен план.

годишен хороскоп
Някои зодии ще преминат през доста промени

ОВЕН
Вашият годишен хороскоп сочи, че през 2017 г. ще преминете през възход и редица промени. Очертава се обаче и известен застой и то не по ваша вина, а заради насъбралата се умора и напрежение, които съпътстват промените.
Единствено от вас зависи дали ще постигнете хармонията, към която се стремите. Не се опитвайте да налагате волята си и да проявявате агресия по типичния си начин.



ТЕЛЕЦ
Основните ви задачи през идната година ще са две – откриване на новото ви професионално поприще и постигане на компромис в отношенията ви с близките. Имайте предвид, че през новата година те няма да са готови да ви простят това, че постоянно ги пренебрегвате заради професионалната си заетост.
Ще ви е трудно да премълчите неудобните истини и това ще ви спечели нови врагове.

БЛИЗНАЦИ
За вас новата 2017 година ще е доста доходоносна. Въпреки това трябва да бъдете доста предпазливи и концентрирани. Избягвайте недобре обмислените промени особено, когато не са по ваше желание.
Годината няма да ви се размине без трудности, но ще успеете да се справите с всички предизвикателства, пише bradva.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.