Немски еликсир върши чудеса: Отпушва артерии, сваля холестерола и подмладява сърцето!

0
1480

Немски еликсир кара сърцето да тупка като младо

Немски еликсир отпушва артерии, сваля холестерола за минути, подмладява сърцето. Лекът е популярен в Германия, както и в някои скандинавски страни и върши чудеса за отрицателно време.

Проблемите на съвремието може да изтриете за отрицателно време, ако използвате тази рецепта, изпълнявана в Германия от много време.

Немски еликсир за здраве върши чудеса
Немски еликсир за здраве върши чудеса

Този немски еликсир се използва от векове. Освен това лекува атеросклероза, понижава високия холестерол, бори хроничната умора.

Помага при инфекции и простуди. Повишава имунитета и чисти вените от шлаки и натрупвания.



За приготвянето на рецептата се нуждаете от четири средни лимона, 3-4 см корен от джинджифил. Още от  две чаени лъжички настърган джинджифил, четири големи скилидки чесън, половин чаена чаша вода и половин черен пипер, и около един литър домашно червено вино.

Почистете, измийте и нарежете лимоните, обелете чесъна и заедно с джинджифила разбъркайте старателно с блендер. Така получената смес изсипете в подходящ съд, залейте с водата и сложете на котлона.

Оставете да ври при непрекъснато разбъркване и после я махнете от котлона. Като се охлади, прибавете виното и после прецедете. Накрая прибавете черния пипер.

Ако ви е кисело, прибавете малко мед. Вземете подходящ съд и оставете еликсира в хладилника. В продължение на три седмици се пие по половин чаша на гладно, два часа преди хранене.

След това се прави почивка от една седмица. И ако е необходимо се започва отново, пак за три седмици.

Още от първите три седмици ще почувствате невероятен ефект от лекарството.

Свежест, прилив на енергия и премахване на съдовите задръствания са само малка част на чудото, наречено немски еликсир.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.