Най-красивата дама, стъпвала някога в „Пееш или лъжеш“! (СНИМКИ)

0
697

„Пееш или лъжеш“ намери начин да прикове мъжките погледи по един пленителен начин!

Снощният епизод на „Пееш или лъжеш“ излъчи за победител една невероятна красавица, която може би е най-впечатляващата дама, участвала досега в шоуто. Става въпрос за студентката Ралица Соколинска.

Младата певица е от гръцки произход, но в момента се подвизава във Варна, където следва във Военноморското училище. Нейният голям талант обаче е свързан с музиката и с пеенето по-специално.

Ралица спечели 3 хил. лв. в „Пееш или лъжеш“, тъй като Маргарита Хранова избра именно нея за своя дует в края на епизода. Двете ще се изправят една до друга и в специалното издание на предаването навръх Нова година.

Въпреки че в момента се готви да работи един ден на кораб, Ралица Соколинска се занимава и с много други неща. Сред тях са пеенето и актьорското майстворсто. Хубавицата се изявява на сцена още от детската градина.

Както е известно, първият сезон на „Пееш или лъжеш“ вече е заснет, но в момента се излъчва по Нова ТВ. Затова в продължение на месец Ралица пазеше в тайна своя успех, след което още снощи изригна с радостни възгласи.



Дали не съм най-щастливата ?!
ДА ! Аз съм най – щастливата,защото сбъднах мечтата си ?? Благодаря ти , Марги ,че избра именно мен.Благодаря,че участвах в това предаване и се докоснах до тази СВРЪХ неописуема емоция и работих с такива професионалисти…Благодаря на моите приятели и моето семейство,че винаги са до мен и ме подкрепят ???
ОБИЧАМ ВИИИИИИИ

*Публикуваме думите й без редакторска намеса!

Марги и Рали вече са дори близки и извън „Пееш или лъжеш“, което се вижда от снимките, изложени на вниманието ви по-долу.

Сред коментарите във Facebook имаше и такива, които касаеха не само таланта й, но и визията й. Младата студентка и певица изглежда наистина зашеметяващо и това е повече от ясно.

За да ви докаже красотата на Ралица Соколинска, Topactualno.com подбра за вас няколко нейни снимки от личния й Facebook профил, вижте ги!

Ралица Соколинска с Маргарита Хранова в "Пееш или лъжеш"
Ралица Соколинска с Маргарита Хранова в „Пееш или лъжеш“
Задава се нова звезда в музиката
Задава се нова звезда в музиката
Приятелки и извън шоуто
Приятелки и извън шоуто
Прелест на морето
Прелест на морето
Красота!
Красота!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.