Невероятни идеи за трапезата за Коледа и Нова година

0
642

Изненадайте семейството и приятелите си

Ако сте сред любителите на домашния уют и планирате да изкарате Коледа и Нова година у дома в компанията на семейството и приятелите си, сигурно вече се чудите с какво да ги изненадате на трапезата.

Е, ние ще ви дадем отговор на този въпрос с няколко много свежи и красиви идеи за трапезата за Коледа и Нова година.

Ето ги и предложенията ни:

1. Салата „Коледно дърво”



Коледа
Изненадайте семейството и приятелите си

Изключително лесна за изпълнение. Необходимо ви е само картофено пюре, което да оформите като елхичка и да я украсите с копър и зрънца нар. за звездичка можете да използвате чернена чушка или морков например.

2. Борчета
За основа ви е необходима съвсем обикновена млечна салата. Отгоре обаче я украсете с краставички под формата на борчета и несъмнено ще създадете настроение на вашата трапеза за Коледа и Нова година.

3. Коледни свещички
Основата на тази салата е по ваш избор, а за изработването на свещичките, ви е необходим кашкавал. За пламък пък използвайте морков или червена чушка.

4. Снежен човек
Нуждаете се от малко настъргано сирене, цвекло и червени чушки. Ако оформянето на симпатичния снежен човек ви се струва сложно, опитайте с някоя от останалите фигури.

5. Салата „Дядо Коледа“
Закъде без Дядо Коледа на трапезата ни по случай празника? Осигурете си маслини, лютеница, варени яйца и сирене и действайте. Всичко е въпрос на сръчност и въображение, пише prekrasna.bg.

dqdo-koleda koledni-idei sveshti snejen-chovek

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.