Името и сезона печатат съдбата ни: Зимните бебета са упорити, летните-рискуват!

0
272

Съдбата се определя и от личното име

Съдбата може да се разчете по различни знаци. Един от тях е името на всеки един човек. Хората, които са с еднакви имена, имат много сходна съдба, убедени са руски учени.

Съдбата е вплетена в името на детето
Съдбата е вплетена в името на детето

Който носи името Александър съдбата го е дарила с това, че винаги постига целите си. Освен това те са добри ръководители, както и техния гениален ръководител и завоевател, Александър Велики.

Тези, които са кръстени Николай или Никола са сприхави и неуравновесени по нрав. Добри, търпеливи и галантни пък са онези, които носят името Петър.

Имате ли момиче, не им давайте мъжки имена като например Александра, Евгения или Валерия.



Според експертите тези жени носят тежки вибрации, живота им не е лек.

Деца не бива да се кръщават на починали баби и дядовци, особено ако са умрели млади. В противен случай те носят същата карма.

Освен личното име, сезона, в който са родени хората, оказва влияние на техния живот.

Тези, които се раждат през зимата са целеустремени и надарени със силна воля. Когато работят, никак не се щадят, заради което постигат високи резултати на работното си място. В личният си живот преминават през различни трудности. Дребнави са, бързо и често се палят.

Пролетните деца са уязвими физически, егоисти и нерешителни. Те са сред най-талантливите хора, но нерешителността не им позволява да се изявят като лидери.

През лятото идват на света широко скроените хора. „Летните бебета” се превръщат в благородни личности, готови да рискуват.

Сред тях се раждат най-често работохолиците. Появилите се на белия свят през летните месеци постигат големи професионални успехи.

Умерени, зрели и реалисти са тези, които се раждат през есента. Родените през „златните месеци” на годината дълго обмислят всичко, преди да предприемат каквато и да е крачка.

Рядко имат конфликти със семейството си. В съдбата им е закодирано да обичат животните и децата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.