Стрелец – годишен хороскоп за 2017 (пари, любов, здраве)

0
342

Ще срещнете доста затруднения през новата година

Годишен хороскоп 2017 за Стрелците сочи, че е крайно време да започнете да си обръщате повече внимание.

Вие също сте човек и имате нужди, но често ги пренебрегвате в името на това останалите да се чувстват добре. Давайте си повече време за почивка и престанете да се препускате да свършите всяко нещо. Работа е имало преди вас, ще има и след вас, така че не сте вие тези, които ще я свършат всичката.

Нуждата ви от почивка е крещяща, сочи вашият годишен хороскоп. Вземете си поне един ден, тъй като имате нужда да разтоварите далеч от всичко и всички.
Не си позволявайте да избухвате, особено в семейството или пред приятелите си. Ако допуснете тази грешка на по-късен етап ще съжалявате горчиво.

годишен хороскоп
Ще срещнете доста затруднения през новата година

Искате твърде много от вашето тяло и ума ви. Не издевателствайте върху себе си, тъй като ако продължавате в същото темпо в един момент ще се чувствате като грохнал старец.
Добре е човек да има някакви граници, по които да се води.



Не си поставяйте обаче ограничения, тъй като 2017 година може да ви поднесе много добри шансове, които не са за изпускане. Преди да приемете или отхвърлите предложението помислете добре, защото птичката веднъж каца на рамото.
Ако изиграете добре картите си може да пожънете големи успехи.

Вие сте мъдри личности, често дори сте философски настроени. Изгаряте от желание да знаете всичко за хората около вас, но не винаги нещата ви се получават.
На моменти изглежда така, сякаш се отнасяте небрежно към задълженията си, но това само прави живота ви по-вълнуващ.

2017 година ще тече на доста по-бързи обороти от обичайното. Добре е да се опитате да влезете в новия ритъм, тъй като не можете да го забавите.
Бъдете готови и за нови емоции, при това доста силни. Вашият годишен хороскоп обаче не посочва дали те ще са радостни или тъжни. Искрено ви пожелаваме да са първите.

В любовен план звездите съветват да следвате гласа на сърцето си.
В случай, че все още сте сами, то 2017 година е времето за действие. Не се страхувайте да бъдете спонтанни. Има големи шансове да възстановите връзката с някоя от бившите си изгори.

Онези от вас, които са във връзка е добре да се постараят малко повече. Опитайте се да изненадате приятно партньора си. Не се отпускайте, защото по този начин рутината ще се настани помежду ви, а това няма да се отрази добре на връзката ви.
Освен това може би ще се съгласите, че колкото по-страстна е една връзка, толкова по-вълнуваща е тя.

Забравете за миналото и се съсредоточете върху настоящето. Помислете как можете да го направите по-добро и вълнуващо.
Не е изключено партньорката ви да ви зарадва с новината, че ще ставате родители.

Запомнете, че трябва да сте откровени в разговорите си с приятели. Бъдете честни с тях, тъй като в противен случай може да развалите дългогодишно приятелство. Запазете близо до себе си хората, на които наистина им пука за вас. От останалите е добре да се избавите по възможно най-бързия начин.

През тази година работата ви ще бъде още по-натоварена. Това естествено ще отнема голяма част от времето и вниманието ви. Необходимо е да се съсредоточите и да правите нещата така, както трябва, съветва вашия годишен хороскоп.

Не позволявайте обаче стреса да ви съсипе. Давайте си достатъчно време за почивка, тъй като в противен случай подлагате здравето си на сериозен риск.
Бъдете внимателни не само към шефовете си, а и към колегите си през 2017 година.
В определен момент ще имате нужда от тяхната помощ.

Във финансов план има вероятност разходите ви да са повече от приходите. Ще настъпя промени, които ще ви поставят в това неудобно положение. Тези промени ще затруднят осъществяването на плановете ви за нови инвестиции.

Здравето ви също няма да е от най-стабилните. Докато психиката ви ще отбележи своя пик, то физиката няма да следва тази тенденция. Важно е да се погрижите за себе си, тъй като в противен случай ще имате проблеми.
Поддържайте се във форма и не си позволявайте да се отпускате.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.