Би Ти Ви се изгаври с Петя Дикова, потресена е!

1
531

Петя Дикова е в шок от действията на телевизията, в която работи!

Красивата чаровница Петя Дикова стана жертва на Би Ти Ви. Журналистката е потресена от отношението на телевизията към цялото предаване, на което е водеща.

Излъчването на Cool…..T тази сутрин бе прекратено преждевременно поради трагедията в Хитрино. За да съобщи последните новини от голямата драма, БТВ изряза половината от предаването на Пипи.

Журналистката, разбира се, не е бясна от самото прекъсване, а от това, че изрязаната част така и не бе показана по-късно.

Петя Дикова

„След като минаха всички новини за Хитрино, можеха да не пускат веднага филм, а да доизлъчат Cool…T. БТВ обаче явно не искаше да си нарушава ритъма и това ядоса Пипи.“ – разкриват приближени до водещата.



Петя Дикова е една от любимките на шефовете в Би Ти Ви. Тя не само е тв водеща, но работи и като репортер към Новините. Този път обаче е останала потресена от отношението на началството.

Това, което най-вече я ядосало, е фактът, че работата й през тази седмица остава на вятъра. Нещо, което би обидило всеки човек.

Cool…..T се излъчва на запис. То се прави през седмицата, а в събота се показва на зрителите. Затова всички интервюта от втората част на предаването просто остават напразни.

По принцип БТВ има навика да се гаври със своите кадри. Преди няколко месеца телевизията отряза „Шоуто на Слави„, тъй като просрочи времетраенето си, но пък в този момент Дългия говореше.

„В Би Ти Ви има голям ред. Всичко е по график и ако той се наруши, няма място за наваксване. Медията има такава практика.“ – споделят бивши кадри на телевизията.

В крайна сметка Петя Дикова няма право за недоволство, тъй като взима огромна заплата, а даже не се яви на конкурс за място в БТВ. Говори се, че баща й й е съдействал, за да постъпи тя на работа в тв медията.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Edno ot liubimite mi predavaniq v subota e GOL-T vodeno ot charovnata Petq Dikova-no zaradi slychiloto se v Xitrino-nqma mqsto za surdene-ne pravete ot myxata slon…………

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.