Седмичен хороскоп – 12-18 декември (I част)

0
270

И през настоящат седмица продължавате да действате хитро

Традиционният седмичен хороскоп ще разкрие какви изненади е подготвила настоящата седмица за всеки един от представителите в зодиакалната карта.

Точният седмичен хороскоп вещае, че на някои от ще се наложи да бъдат по-активни от обикновено, а други трябва да се съсредоточат върху служебните си дела.

Ето какво вещае вашият седмичен хороскоп:

ОВЕН
За вас седмицата ще донесе както положителни, така и отрицателни изживявания, които ще окажат огромно въздействие върху ежедневието ви. Акцентът през настоящата седмица трябва да падне върху деловите ви изяви.



седмичен хороскоп
И през настоящата седмица продължавате да действате хитро

Първите два дни от седмицата ще са доста напрегнати. Сряда ще ви донесе промени, а четвъртък ще е труден. Петък и събота ще са доста нервни, но пък за сметка на това успешни.

ТЕЛЕЦ
И през настоящата седмица продължавате да действате хитро и разчитате основно на чуждата помощ. Рискувате обаче да понесете сериозни удари от ощетените от вас. А те несъмнено ще ви донесат загуби.
Обърнете сериозно внимание на деловата си сигурност. Ако успеете, ще си осигурите стабилни доходи за месеци напред.

БЛИЗНАЦИ
Тези дни ви предоставят прекрасна възможност за делова реализация.
Резултатите ще ви вдъхнат нови надежди за сполука. Предстои да се срещнете с нови хора, които съвсем скоро ще станат ваши съратници. В петък ще пожънете голям успех, но като цяло денят ви ще е доста нервен и неорганизиран, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.