Седмичен хороскоп – 12-18 декември (II част)

0
461

За да реализирате целите си ще ви се наложи да вложите малко хитрост

Първата част можете да прочетете ТУК.

Този изключително точен седмичен хороскоп ще ви разкрие какви изненади да очаквате през следващите седем дни.

Основният съвет за представителите на зодия Рак е да не прибързват. За Лъв и Дева пък периодът се очертава доста успешен.

Ето какво вещае вашият седмичен хороскоп:



РАК

седмичен хороскоп
За да реализирате целите си ще ви се наложи да вложите малко хитрост

Както вече споменахме вашият седмичен хороскоп съветва да действате доста внимателно и в никакъв случай да не прибързвате.
Настоящият период е доста добър не само в личен, а и в професионален план. Вашият основен проблем е, че прибързвате. Опитайте се да запазите спокойствие и да не изпадате в излишна психоза.

ЛЪВ
Фактът, че през тези дни ще сте спокойни, е достатъчна предпоставка за успешната реализация на предварително поставените цели.
Вашият седмичен хороскоп сочи, че късметът ви ще работи на пълни обороти. Това означава, че нищо няма да ви се опре или изплъзне не само в личен, а и в служебен план.

ДЕВА
За да реализирате целите си ще ви се наложи да вложите малко хитрост и заблуда. Не е изключено дори да ви се наложи да вкарате в действие и измамата.
Делничните дни ще са изключително успешни за всички представители на знака. Петък и събота също ще ви донесат успех. Неделята обаче се очертава да е доста нервна, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.