Бръчките по лицето? Какви здравословни проблеми ни разкриват (Част първа)

0
403

Бръчките по лицето не са само доказателство, че остаряваме

Бръчките по лицето са като географска карта за ставащото в организма ни. Или за болести, от които сме застрашени. Има и такива, които разкриват чертите на характера ни. Но определено някои от тях ни дават сигнал, че имаме проблеми със здравето, твърдят специалистите.

Бръчките по лицето издават болестите ни

Изследователи наистина са стигнали, от векове наблюдения, че лицето ни е огледало за състоянието на вътрешните ни органи.

Вертикалните бръчки над горната устна разкриват гинекологични проблеми при жените и проблеми с простатата у силния пол.

Ако са в повече показват, че имате спазми в дебелото черво. Това сигнализира да намалим консумацията на месо и да увеличим приема на храни, богати на фибри.



Те са естествена метла за токсините, които се задържат в тази част на тялото ни. Би помогнала диета с кореноплодни, като ряпа и моркови.

Хоризонталните линии на челото са известни като „линии на тревогата”. Означава, че задържате стреса в себе си. Те се появяват при хора, страдащи от мигрена, от лабилно настроение. Чело като хармоника имат хора със склонност към алкохолизъм или друг вид пристрастеност.

Линия над дясната вежда издава слаби вътрешни органи и проблеми с черния дроб. Яжте повече пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци.
Ако линията е над дясната вежда издава проблеми с далака. Консумирайте повече естествено сладки храни.

Дълбоката вертикална бръчка между веждите говори за липса на кислород. Ако е по-вдясно говори за проблем с жлъчката и черния дроб, а в ляво- сигнализира за болен далак.

Ако резката е по средата разкрива болен стомах и лошо храносмилане.Бръчки във формата на кръст между веждите разкриват проблеми с гръбнака.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.