Los Vivancos: Такъв спектакъл светът не е виждал преди (ВИДЕО)

0
279

Светът на изкуството вече не е същият, след като Los Vivancos превърнаха танците в магия, сложна акробатика, невиждана динамика и невероятно шоу с главата надолу

За  първи път стъпват на българска сцена, но по света Los Vivancos са отлично познати.

Шоуто,  което ще представят пред родната публика се нарича “Етернум”. С него те вече покориха сърцата на милиони фенове от всички краища на света.

В шоуто ще видите съчетани по един невероятно умел и естетичен начин фламенко, което се редува с балет, сложна и опасна акробатика, много музика и отлично настроение.

flamenko
Фламенко с главата надолу

Целият спектакъл е дело на Даниеле Паска – известният хореограф на Цирк дьо Солей.



Танцуващите братя от Los Vivancos искат да покажат, че човешките възможности не познават граници и че в нашия свят няма невъзможни неща.

Естествено, тази хармония, изящество и съвършенство не се постигат за два дена, нито с малки усилия,  но когато крайният резултат е вече налице, няма по-голямо удовлетворение от доволната публика.

Най-голямата атракция са танците с главата надолу. За да могат да танцуват по този начин, братята от Los Vivancos преминават и през специална ментална подготовка.

За да може мозъкът да работи в тази екстремна поза, докато тялото танцува динамично, е необходима огромна воля и талант, здрава физика и отлична психика.

flamenko
Такъв спектакъл светът не е виждал преди

За да добиете някаква представа за шоуто “Етернум”, изгледайте видеото в края на текста.

За да преживеете тези невиждани емоции на живо, трябва да посетите концерта на Los Vivancos в НДК (зала 1) на 14 декември 2014 г.

Музиката ще бъде в изпълнение на Симфоничния оркестър от Будапеща.

Los Vivancos са изключително любопитни, защото те са 6-ма братя, но общо са 39 деца на един баща, а техните майки са няколко.

Това е един истински съвременен харем. Шест от синовете се оказали невероятно талантливи.

Един от тях е роден с най-бързите крака в света, защото може да направи 1300 стъпки само за 1 минута.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.