Бърз и красив коледно-новогодишен венец за вратата

0
186

Побързайте, ако все още не сте готови с украсата за предстоящите празници

Ако все още не сте готови с украсата за наближаващите празници, то ние ви предлагаме една невероятно бърза, лесна и красива идея за коледно-новогодишен венец.

Със сигурност този коледно-новогодишен венец ще стои прекрасно, окачен на входната ви врата.
За да го направите ви е необходимо малко свободно време. Освен това се нуждаете от средно дебела тел и топки с различни големини и цветове. Разбира се можете да добавите гирлянди или други коледни играчки по ваше осмотрение.

Увийте телта във формата на кръг, но не го затваряйте. Нанижете топките, които сте приготвили като ги аранжирате по ваш вкус.

венец
Побързайте, ако все още не сте готови с украсата за предстоящите празници

Едва, след като сте готови с вашия коледно-новогодишен венец, можете да го затворите и дори да оформите нещо като кукичка, ако ви е необходима.Сега вече идва времето на декорацията на вашия красив коледно-новогодишен венец.
Можете да завържете красива панделка в горната част на венеца. Увийте тънък гирлянд, но не плътно, а на разстояние.

Следвайки тези напътствия можете да сътворите не само венец за вратата, а и изключително красива декорация за наближаващите празници.
Всичко е във вашите ръце и във вашата фантазия. Развихрете я на пълни обороти и със сигурност резултатът ще е повече от прекрасен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.