Емануела за тоалетната с Христо Живков: Вече знам, че не е мъж!

1
315

Емануела продължава да ненавижда Христо Живков и да го смята за твърде посредствена персона!

Попфолк фурията Емануела доказа, че не си поплюва. Певицата не е забравила всичкото зло, което мнозина й сториха във „ВИП Брадър“. Тя ги злепоставя при всеки удобен случай, откакто е извън Къщата.

Така се получи и в „На кафе“, когато Ману не скри антипатията си към Христо Живков. Тя все още не може да приеме, че актьорът е достоен човек.

„Ние сме големи хора, какво значи – съм се възползвала от него? Що за мъж би се оставил жена да се възползва от него?“ – чуди се Емануела.

Изпълнителката на „Трий ме“ оприличи Ицо на слаб човек. Тя разкри, че го счита за един от онези, които се приобщават към общността, за да не бъдат атакувани.



Емануела с Христо Живков в Къщата

„Христо е от хората, които биха се съгласили с мнозинството, за да си няма проблеми. Той не би отстоявал мнението си, защото го е страх да не стане жертва.“ – сподели Емануела пред Гала.

Припомняме, че точно между певицата и Живков се разигра най-скандалната случка във „ВИП Брадър 2016“. Двамата се напиха брутално и повърнаха съвместно в тоалетната.

Все още има спекулации относно това дали са имали интимен контакт вътре или не. Охканията на Емануела навяха именно на тази мисъл, но и двамата отричат.

„Аз не можех да се помръдна, камо ли да правя друго.“ – каза Емануела по Нова ТВ.

Фолк дивата отрече да е имала каквото и да е привличане към Христо. Тя призна обаче, че той е много готин и забавен, когато не се влияе от другите около себе си.

По думите на Ману ясно личи, че тя не счита звездата от „Страстите Христови“ за мъж на място. В реалния живот певицата надали би излязла с актьора. Същото обаче важи и в обратна посока.

Дали Христо наистина е харесал Емануела виуално, както тя твърди, остава загадка.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Xristo ne bil muj. A tova ne6to Emanuela jena li e??
    Ami 6te povru6ta 4oveka v toaletnata, kakvo o4akvate da pravi s tova Grozili6te, zatvoren na edno miasto?
    A mi I az na negovo miasto 6tiax da se skusam ot povru6tane.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.