Седмичен хороскоп – 19-25.12.2016 – силен късмет ще преследва Везните, а Скорпионите ще са повече от победоносни (III част)

0
146

Въпреки коварните ходове на противниците ви, ще успеете да запазите стабилността си

Втората част можете да прочетете ТУК.

Точният седмичен хороскоп вещае, че през този период Везните ще бъдат облагодетелствани от силен късмет не само в личен, а и в делови план.
Скорпионите са победоносни, а на Стрелците ще им се наложи да се мотивират.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всеки един от представителите на зодиакалната карта:

ВЕЗНИ
При все, че късметът, както в личен, така и в делови план ще е изключително силен, няма да ви липсват и нерви.седмичен хороскоп
Въпреки коварните ходове на противниците ви, ще успеете да запазите стабилността си

Ако не успеете да овладеете нервите си, можете да навредите доста сериозно на обществените ви контакти, а това няма да доведе до нищо добро. Сряда и четвъртък се очертават като изключително напрегнати дни и ще е необходимо да се опитате да сдържите нервите си.

СКОРПИОН
Мнозина от вас ще се изправят лице в лице с хитреците и измамниците в службата и ще им нанесат тежък удар, вещае вашият седмичен хороскоп.
Въпреки коварните ходове на противниците ви, ще успеете да запазите стабилността си, тъй като сте стъпили на здрава основа. Уикендът се очертава като доста напрегнат.

СТРЕЛЕЦ
И вие няма да сте лишени от шансове за реализация. За да се случи това обаче, ще е необходимо да овладеете нервността си. Подгответе стриктен план и го следвайте неотлъчно. Не разчитайте на помощта на околните, действайте самостоятелно. Сряда и четвъртък се очертават като доста печеливши дни, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.