Седмичен хороскоп – 19-25.12.2016 – успех за представителите на зодия Козирог, а Водолеите ще трябва да проявят малко повече отговорност (IV част)

0
228

В петък ще сте доста нервни

Третата част можете да прочетете ТУК.

Изключително точният седмичен хороскоп вещае, че действията на представителите на зодия Козирог, ще са изключително успешни. На Водолеите ще се наложи да бъдат малко по-отговорни, а Рибите ще жънат успехи.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:

КОЗИРОГ
Вие ще успеете да запазите баланса си, при все че ще има доста подмолни действия срещу вас.
Няма да можете да осъществите част от плануваните действия, но пък за сметка на това ще имате възможността да осъществите други, които не са влизали в плановете ви.



седмичен хороскоп
В петък ще сте доста нервни

ВОДОЛЕЙ
На вас Водолеи, ще се наложи да бъдете малко по-отговорни, съветва вашият седмичен хороскоп. Повечето от вас ще имат сериозни проблеми в службата, не е изключено да се сблъскате с неразбирателства и в семейството.
Имайки предвид колко са важни и двата сектора за всеки човек, то съветът на звездите е да не експериментирате и да не подлагате на изпитание нервите на колегите и семейството си.

РИБИ
Вашите позиции през този период ще запазят стабилността си. Мнозина от вас са изправени пред проблем. Добре е да приемете, че каквото и да правите, няма да успеете да го разрешите сега.
В петък ще сте доста нервни. За сметка на това обаче почивните дни се очертават доста успешни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.