Вода плюс мед-турбо ефект! (Чисти токсини, прави ни стройни и здрави)

0
220

Вода плюс мед е невероятна комбинация

Вода е необходима за организма ни. Ние съдържаме 80% от тази живителна течност. Тя ни помага да поддържаме жизнено важните си функции в организма. Смила храната ни. Освен това водата ни доставя кислород до всички вътрешни органи и тъкани в организма ни.

Водата е жизнено важна за нас

Но ние може да я направим още по-полезна, ако съчетаем една топла чаша вода с мед. А в комбинация и с лимон всеки ден това се превръща в панацея. За всички болести и неразположения в нашия организъм.

Защото тази комбинация ги държи не само в изправност , а и ни пази от многото болести, които ни атакуват. От вируси и бактерии също, всеки ден.

Затова ежедневно трябва да защитаваме себе си  с това съчетание- чаша топла вода с мед и малко лимон.



Медът е уникална храна. Съдържа витамини, минерали, ензими и усилва имунната система. Освен това ни предпазва от болестотворни бактерии, защото съдържа антиоксиданти. Но винаги трябва да се снабдяваме с чист, органичен мед.

Чаша топла вода, заедно с мед, чисти токсините. Освобождава кръвоносните съдове от шлаки и вредни отпадъци. Това чудо действа и за отслабването на нашето тяло и за достигане на една невероятно стройна визия.

Медът съдържа захари, ще каже някой. Да, разбира се, но това не е кристална захар. А неорганична, която може да замести глада ни към торти, пасти и различни сладкиши, и тестени изкушения.

Ще спестим повече калории и ако вместо газирано пием познатата ни комбинация. Освен това тази уникална смес върши чудеса с кожата. Прави я мека, еластична, защото премахва всички отпадъци и е средство за детоксикация.

Медът е естествен лек срещу възпалено гърло и заболяване на горните дихателни пътища. Ако сте настинали, не се чувствате добре и комфортно, имате кашлица и хрема, спасението е само едно. Вода. Но топла и с мед. Невероятно добра комбинация!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.