Сънищата, предсказващи, че ви предстои огромна промяна (II част)

0
264

Наличието на зелен цвят в сънищата ви е знак за скрит потенциал

Първата част можете да прочетете ТУК.

Както вече стана ясно в първата част на този материал, сънищата са неизменна част от живота на всеки един човек.

И докато голяма част от сънищата просто пресъздават преживяното в реалния живот, то други от тях са пророчески. Добре е да се научите да разчитате правилно онези сънища, които са пророчески. Те ще ви подскажат какво ще ви поднесе близкото бъдеще.

Не вярвайте обаче изцяло на сънищата си и не мислете, че ще ви се случи истинско чудо само защото сте го сънували, без дори да се наложи да си мръднете пръста.
Такова вълшебство в реалния живот наистина не съществува.



сънищата
Наличието на зелен цвят в сънищата ви е знак за скрит потенциал

И докато някои от сънищата предсказват, че трябва да хванете здраво живота си в ръце, то други вещаят промени, а трети са сигнал за потенциал, който дори не забелязвате, че притежавате.

Наличието на зелен цвят в сънищата ви, е точно такъв сигнал – че притежавате потенциал, който дори не сте забелязали, камо ли пък да използвате.
Сънищата могат да ви подскажат конкретно място, обозначено със зелен цвят или пък човек, облечен в зелени дрехи, към когото да се обърнете.

Така или иначе този цвят е символ на изцелението. Ако често пъти се появява в сънищата ви това е знак, че шансовете ви за реализация са доста големи.
Можете да направите и така дълго мечтаната промяна около вас, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.