Извънземни и пришълци от други планети се разхождат сред нас

1
817

От изтъкнат учен научаваме, че извънземни същества  и пришълци от чужди планети се намират ежедневно сред нас

За пореден път се доверяваме на познанията и на опита на българския професор Лъчезар Филипов.

извънземни
Извънземни и пришълци

В поредицата по news7 “Въпрос на гледна точка” проф. Филипов коментира присъствието на същества от други планети сред нас.

Първото нещо, на което обърна внимание проф. Филипов е необходимостта да правим диференциация между извънземни и пришълци.

проф. Лъчезар Филипов
Проф. Лъчезар Филипов – специалист по извънземни

Всички извънземни, които посещават нашата планета приличат до известна степен на нас хората, понеже и те носят геном, който наподобява на човешкия. Тези извънземни се наричат още хуманоиди. Тяхната визия напомня на човешката – имат глава, ръце, крака, тяло, очи, уста и други външни белези, които ги оприличават с  хомо сапиенс, но има и съществени разлики като липса на коса, мигли и вежди.Пръстите на ръцете и на краката им могат да имат повече или по-малко пръсти от човешките. Съществува разлика в начина, по който гостуващите на Земята извънземни се обличат.

Те имат в пъти по-развит интелект от нашия в технологично отношение. Именно те са причина за техническия напредък на човечеството, защото по пътя на внушение и телепатия или чрез реални контакти, тези извънземни дават идеи и помагат на учени, изследователи и технически грамотните хора да създават нови апарати, технологии и други иновации, необходими в нашето ежедневие, които демонстрират и нашия прогрес.

След среща с подобни благородни извънземни много хора са променили своя начин на живот – започнали са да се занимават с изкуство, с екология, защита на природата, развили са парапсихологични способности и други прояви.

Другата група гости от Космоса са пришълци. Пришълците коренно се различават от гореспоменатите извънземни и от хората. Тяхната форма е различна. Някои от тях приличат на паяци. Те живеят скрити от хорския поглед в пещери, понякога и под водата. Те също са високо развити индивиди, но не се интересуват от нас. Те изследват Земята и използват събраната информация за техни нужди.

Тепърва предстои да научим още много интересни факти за различните видове извънземни.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Moже би е вярно, все пак в пещерите от древността има запазени рисунки на пришълци…..

Comments are closed.