Шок! Дони забрани на Нети да празнува Коледа

0
597

Дони не иска и да чува за Коледа, въпреки че жена му е християнка!

Певецът Добрин Векилов – Дони не празнува нито Коледа, нито други християнски празници. Той прие будизма още преди 15 години и оттогава изпълнява само неговите традиции и обичаи.

Проблемът обаче е, че съпругата му Нети все още е християнка. Певицата, макар и ексцентрична в много отношения, по отношение на Рождество Христово била традиционалистка. Тя обичала да седне на трапезата на Бъдни вечер и да спази всички народни обичаи.

Дони обаче нямал намерение да отбелязва Коледа. Той дори се дразнел само ако му се напомни за празника. Затова забранил на жена си да има коледна трапеза у тях.

Музикалният продуцент не искал дъщеричката му да расте като християнка. Затова той от малка я възпитавал в други ценности, присъщи за будизма.



Дони забрани на Нети Коледата

Това е и причината той да е твърдо против празнуването на Коледа. Смятал, че така детето му може да свикне с християнските традиции и да не обикне будизма.

Дони по принцип е увлечен по източните учения от над 20 години. Той живее по обичаите на азиатските страни. Певецът твърди, че там е истината за живота и света.

„Минах през всички религии, но в будизма открих най-много отговори. Затова избрах именно него.“ – разправял Дони преди приятелите си.

Преди няколко години той се обърна към Изтока и за своето отслабване. Възлюбеният на Нети смъкна 20 кг. благодарение на японска техника, благодарение на която днес е познатият втален Дони.

По всичко личи, че тази вечер в дома на известните музиканти няма да има нищо специално. Те обаче са от хората, които умеят да се забавляват перманентно.

Прави впечатление, че все повече европейци, които са християни по рождение, стават будисти. Най-ярък пример в това отношение е футболната легенда Роберто Баджо, който още в златните си футболни години мина към другата религия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.