Йоанна Драгнева избухна: Ненчо стана известен и ме заряза!

0
348

Йонна Драгнева все още не може да превъзмогне раздялата с Ненчо Балабанов!

Певицата Йоанна Драгнева няма намерение да оставя Ненчо Балабанов да си мисли, че е спечелил. Блондинката се старае да го очерни след раздялата им.

Според нея, актьорът й е бил в шута в момента, в който се видял с повече пари и слава. Тогава той решил, че може да има всяка красавица и няма нужда да е обвързан.

„Прочу се, почна да печели повече и всичко между нас свърши.“ – вайкала се хубавицата пред близките си.

Ненчо Балабанов действително промени тотално живота си от пролетта на 2015 г. Тогава той спечели „Като две капки вода“ и стана много популярен. Започнаха да го канят на работа и в телевизията. В момента е водещ на „Пееш или лъжеш“, а преди това мина и през „Господари на ефира“.



Йоанна Драгнева беснее след раздялата с Ненчо Балабанов

Йоанна Драгнева беше много нашумяла още преди връзката си с Ненчо. Тя стана истински хит преди години като вокал на групата Deep Zone Project.

„Йони никога не се е смятала за звезда. Когато дойде големият й пробив, изобщо не се главозамая. Остана си същата, непринудена и откровена. Никога не е била с Ненчо заради слава. Просто го обичаше много.“ – споделят близките на Йоанна Драгнева.

Повечето информации гласят, че Ненчо Балабанов е оставил певицата заради голямата й ревност. Тя побеснявала само като го види до негова красива колежка.

Така например веднъж му вдигнала луд скандал, че е излязъл да пийне с Мария Игнатова след снимките на „Пееш или лъжеш“. Тогава е започнал краят на връзката им.

В момента Ненчо е отново сам и твърди, че така му е най-добре засега. Той иска да се фокусира само към професионалните си ангажименти, които по празниците са наистина много.

Припомняме, че Балабанов е разведен и има 11-годишен син. Актьорът все още търси единствената, макар според Йоанна Драгнева да иска само мимолетни авантюри.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.