Миро Каризмата полетя в облаците: Ето какво ще направи Ели за него!

0
286

Миро Каризмата е на седмото небе, щастието сега за него е просто огромно!

Певецът, известен като Миро Каризмата, най-после може да си отдъхне след сватбата. Жена му Ели склони да се премести в България, което най-вероятно е зарадвало Мирослав Костадинов до небесата.

Въпреки че са двойка от 10 години, Миро и Ели досега не са живели за постоянно заедно. Само по почивки и когато са си гостували. Сега обаче са вече семейство и логичното се случва.

Както е известно, булката на изпълнителя на „Губя контрол“ живее от десетилетие в Лондон, където върти много успешен бизнес. Тя се запознава с Миро Каризмата при негото участие в английската столица.

Говори се, че певецът много я притискал да се премести при него, защото иначе нямало да бъдат пълноценно семейство. Той на този етап не можел да си позволи да напусне България, защото тук е звезда и с кариерата му ще бъде свършено.



Ели трогна Миро Каризмата

Накрая Ели направила големия компромис. Тя измислила как да съчетае нещата, назначавайки най-добрата си приятелка за управител на фирмата й. Ели й имала пълно доверие, а и щяла да проверява всичко онлайн.

„Миро в крайна сметка успя да я убеди. Явно от любов човек наистина прави всичко.“ – споделят приятелите на двойката.

Говори се, че Миро Каризмата убедил жена си чрез обещанието за бебе. Той й казал, че ако тя дойде при него, веднага ще задвижи въпроса за техен общ наследник.

Въпреки че и двамата са на възраст, досега нямат деца. Затова се предполага, че това е тяхна болна тема, особено за Елица, която като всяка дама би искала да се види в ролята на майка един ден.

Припомняме, че Мирослав се ожени преди 4 месеца. Сватбата му бе на остров Корфу, където нямаше много гости, но всичко бе стилно. Сред поканените бе и певицата на „Пайнер“ Анелия, която е близка приятелка на Каризмата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.