Нели вижда истински ангели и умее да контактува с тях (+видео)

0
863

От малка Нели има дарбата да вижда истинските ангели и Свети арх. Михаил. Днес тя преподава йога и помага на другите да отворят своите вътрешни сетива за невидимия свят

Нели вижда и контактува с ангели. Невероятно, нали? Сн: Nelly Coneway

Нели е родена в България. Тук е работила за различни издания като в. „Черен пояс“  – първият частен български  цветен вестник за източните бойни изкуства, философия и култура.

Цели 7 години Нели е работила за БНТ. В Българска Национална Телевизия е била продуцент, водещ и автор на различни предавания като „Бодигард“, „Самурай“, „Да оцелееш“, „БУДО“, „Супершампиони“ – предимно на бойна тематика, защото Нели тренирала 15 години бойни изкуства и има черен пояс по карате.

През 1997 г. талантливата българска журналистка Нели заминава за САЩ, защото спечелила зелена карта за специални заслуги  (for extraordinary abilities as a journalist and an athlete). Такава карта се дава само на 1% от най-уважаваните чужденци в Америка, сподели с нас Нели Конуей.

В момента Нели Конуей (Nelly Coneway) е известна по целия свят, защото помага на хората да отворят своите вътрешни сетива и да станат много по-добри.



Преди години Нели претърпяла страшна катастрофа, при която е била на косъм от смъртта. Лекарите не са вярвали, че тя някога ще може да ходи, но Нели днес не просто ходи, тя обикаля света, за да прославя ангелите.

Нели Конуей беше гост в поредицата „Въпрос на гледна точка“ преди години. Лично разказа за своите преживявания с истински ангели и със Свети арх. Михаил.

Видеото е долу. Изгледайте го, защото е изключително любопитно и ще научите невероятно полезни факти. Ще научите как изглеждат ангелите, които Нели вижда и с които контактува.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.