Маги Халваджиян разкри истината за „Пееш или лъжеш“!

0
296

Маги Халваджиян се оказа пълен с нови и нови идеи!

Цяла есен гледаме уникалния успех на „Пееш или лъжеш“. Шоуто е продуцирано от Маги Халваджиян и само за 2 месеца разби рейтинга на всички останали предавания в родния ни ефир, научи Topactualno.com.

Всъщност идеята е била на самата телевизия, по която се излъчва у нас „Пееш или лъжеш“. Впоследствие арменецът е задвижил въпроса и всичко се е получило.

„Искам да благодаря на Нова телевизия, защото идеята беше нейна. От там ми предложиха 2-3 неща, които да прегледам. Още щом видях „Пееш или лъжеш“ си казах, че това ще правим.“ – сподели Маги Халваджиян при Гала.

Магърдич обаче има още един повод за гордост. Това е режисурата му на филм в Мексико. В него участва самият Майкъл Медсън. Арменецът по този начин може да върне славата на Акапулко като курортен град.



Маги Халваджиян ниже успех след успех

Още след първия епизод на „Пееш или лъжеш“ Маги обяви в ефир, че рейтингът е задминал този на „Като две капки вода“ във всички епизоди, взети заедно. Гледаемостта впоследствие набра още по-голяма инерция.

Според специалистите, една от основните причини това предаване да бъде така харесвано е, че в него няма драма. Всичко се прави с цел смях и забавление. Това, че всеки епизод е сам за себе си и веднага се излъчва победител, също предпазва от драми, защото зрителите още не са опознали толкова добре участниците, за да имат свои фаворити.

Освен че разбива всякакви рекорди за рейтинг, Маги Халваджиян може да се похвали и с една своя лична победа. Той бе определен от „ФОРБС“ за най-влиятелната личност в страната. Признание, което го трогна.

„Едно от нещата, които мен ме изненадоха, че са гледали, е това, че съм бил активен във Фейсбук със своето име. Не знаех, че се държи на това, но явно е така.“ – каза Магърдич Халваджиян в „На кафе“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.