Галена разкри смразяваща истина за Райна!

1
1244

Галена разкри Райна, всичко вече е ясно!

Фолк дивата Галена не се страхува да бъде директна и пряма. Именно това стори по отношение на колежката си Райна.

Както е известно, жената на вафления бос Галин очаква втората им рожба. Галя е бременна, но явно не така ще стоят нещата за в бъдеще с изпълнителката на „Нахално влюбена“.

„Райна се страхува да ме докосне по корема, защото смята, че може и тя да зачене.“ – твърди Галена.

Така на практика става ясно, че бившата на Коцето няма никакво намерение да има деца, поне в скоро време. Нещо, което изненадва, понеже все пак е вече на 35 г.



„В Райна винаги е имало едно дете. Тя така и не порасна. Вдетинена е и такава ще си остане. Може би от нея няма да излезе добра майка, просто не е родена за това.“ – споделят близки до Пилето.

Галена разкри Райна

Галена обаче не само иска да бъде майка, но и се гордее с всяко свое забременяване. Затова тя не разбира поведението на Райна.

„Скъпи дами, не се страхувайте да имате деца! Да, животът ви ще се промени, но само към добро. Да имаш дете е най-сладкото нещо в този живот, по-голяма радост няма.“ – смята родената под името Галя звезда.

Според слуховете, именно нежеланието да зачене е разбила връзката на Райна с Константин. Певецът изкара дълго време с колежката си, но в крайна сметка любовта им пропадна.

Сега Коцето вече е женен и има две деца, а бившата му все още търси себе си. Кое изглежда като по-голямо щастие, всеки може да прецени за себе си.

Мнозина обаче са на мнение, че жените, които нямат желание да бъдат майки, са егоистично настроени. Това се твърди от обществото, което подкрепя раждаемостта и смята, че когато няма физически проблем, една жена е длъжна да забременее и роди бебе.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Галена я си гледай твоята работа ,РАЙНА е най-хубавата ПЕВИЦА с ТАЛАНТ ВИЗИЯ ТВОРЧЕСТВО никоя от Пайнера неможе да се мери …РАЙНА е БОГИНЯ на песента и музиката…………

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.