Драма: Сълзи, вместо усмивки, в дома на Ивана по празниците!

0
381

Ивана не прекара приятна Коледа, а може би я чака още по-кошмарна Нова година!

Фолк дивата на народа Ивана не се забавлява по Коледа. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ за първи път изпадна в жесток конфликт с дъщеря си, пише в. „Уикенд“.

Причината, разбира се, е мъж. Но не новото гадже на Ивана, а това на младата Теодора. Девойката била луда по младеж, с когото се запознала на работа, но майка й изобщо не го харесала.

„Ванчето има претенции, че разбира мъжете само с поглед. Веднага прецени, че това момче гони популярност на гърба на Теди. Затова не го одобрява за нея.“ – шушукат познатите на фолк певицата.

Напрежението избило на Бъдни вечер, когато Теодора поискала да доведе възлюбения си у дома за празника. Ивана не просто отказала да седне с него на една маса, но и вдигнала скандал на дъщеря си. Последната излязла разплакана, но все пак се върнала часове по-късно.



Ивана и Теодора са скарани по празниците

В крайна сметка гаджето на Теди останало в София, но самата девойка не успяла да забрави поведението на майка си. Макар да й простила, тя все още си имала едно наум и криела от нея какво се случва във връзката й.

Приятелите на Теодора пък са на мнение, че Ивана е много претенциозна по отношения на гаджетата й. Затова проблемът не бил в настоящия младеж, а у певицата.

„Те не е харесала и едно момче около Теди. Не е нормално, сякаш смята, че трябва да бъде с някакъв принц от приказките.“ – разкриват близки до известната щерка.

Говори се, че Ивана искала за Теодора мъж с финансови възможности. Младата девойка обаче досега винаги си падала по по-скромни младежи, което било причината те да не намират одобрението на майката.

Самата Ивана не може да се похвали с голям успех в любовта. Тя скоро ще удари 48 г., а отново е сама.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.