Седмичен хороскоп ЛЪВ 2-8.01.2016

0
274

През тази седмица се задават доста интересни събития

Вашият седмичен хороскоп, Лъвове е доста обещаващ.

Момичетата и младите жени от царствената зодия биха могли да започнат годината доста интересно според този седмичен хороскоп.
Той вещае доста интересни любовни и романтични преживявания.

Очаквайте да получите информация, свързана с писмо, документ или друг вид съобщение, свързано с пари. В съвсем близко бъдеще ви очакват изненадващи финансови постъпления.
При все, че поради една или друга причина мнозина от вас нямат кой знае какви очаквания за настоящият период, то винаги трябва да бъдете готови за изненади.

седмичен хороскоп
През тази седмица се задават доста интересни събития

Според вашия седмичен хороскоп през тази седмица се задават доста интересни събития. Преобладаващата част от тях ще са свързани с момиче или жена от семейството ви.
Предстои разрешаването на неясна или доста деликатна ситуация в живота й. Ще се наложи да вземе съдбовно решение, което по всяка вероятност ще я изкара от трудния период, в който се намира.Очаквайте радостни новини, свързани с майчинство или бъдещо раждане на женска рожба.
Има вероятност да възникне неприятен момент около млад мъж или момче от семейното ви обкръжение.
Вината ще е в някой друг от близкото му обкръжение, но ще се наложи той да плати за възникналия проблем.

Отношенията ви с баща, чичо, брат или дядо ще са доста трудни. Възможни са спречквания по различни семейни въпроси, пише velida.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.