Няма хлабаво: Ето какво ни очаква в годината на огнения петел!

0
40

В годината на огнения петел ни очакват изненади

В годината на огнения петел ни очаква и други неща. Ще има от всичко-хубаво, лошо. Но определено няма да ни е скучно. Очертава се една наистина ползотворна година. Най-трудното ще е в началото на 2017 година. Тогава трябва да се преустроим напълно.

Ако искаме да успеем, да преборим страхове, пороци и вредни навици.В годината на огнения петел трябва да търсим хармония. С половинката си, семейство и приятели.

В годината на огнения петел ни очакват изненади

Трябва да търсим вътрешния баланс между душа и ум. Да работим здраво! Това е време, през което всеки от нас може да гради успешна кариера. Но и да преследва мечтите си.

В годината на петела е подходяща за себереализация, за усвояване на нови професии или смяна на местоработата.Сериозно да се отнасяме към парите. Да ги харчим разумно, да се простираме според чергата си.

Годината е много успешна за бизнеса. Добре е да създаваме малки компании, а големите фирми да се разширяват и да търсят нови пазари.

За да сме здрави, добре е да се обърнем към природата. Да потърсим алтернативна медицина, йога, хомеопатия, народни илачи, билки.Правете редовно любов. Не само за наслада, а и за здраве. Редовната заигравка под чаршафите бори стреса и гони болестите далеч.

Годината на петела увеличава заболяванията на горните дихателни пътища, епидемии от грип и травмите.Необвързаните имат 90% шанс да срещнат половинката си.

Дори да сключат брак до края на годината. Ако имате семейство-планирайте бебе. Ще родите леко, здраво и силно дете.

Кафявото и жълтото са цветовете на този огнен знак. Туширайте червеното. Ако имате лилаво в дома си и офиса, това гарантира късмет.

И благоденствие. Символизира сила, креативност, благородство, лукс, независимост, успех.

През годината на огнения петел ще имат късмет почти всички зодии от китайския хороскоп.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.