Какво животно си според месеца на раждане (Древен индиански хороскоп-I част)

0
338

Месеца на раждане определя какво животно си

Според месеца на раждане се определя и какво животно си. Това показва древен индиански хороскоп.

Месеца на раждане за леопарда е януари

Ако януари е твоят месец на раждане, то тогава ти си леопард. Тези хора са надарени с изключителен хъс за живот. Те са амбициозни, смели, разумни и здраво стъпили на земята. За леопардите не съществуват невъзможни неща. Те обаче не обичат нечестните хора. Чест и достойнство са нещата, които най-много ценят.

Ако си роден през февруари, ти си видра. Това са много възприемчиви и кадърни хора. Не умуват, видят ли шансове за успех. Създадени са за благородни и смели начинания. Не се предават лесно, като приятели са добри. Но често се поддават и на неразумни постъпки.

През март се раждат сърните. Те са истински живак. Сладки са, но и много трудно прощават. Понякога сразяват с инат. Иначе са слънчеви и сърдечни. Само че често се доверяват и на неподходящи хора.



Конят се ражда през април

Април е месецът на коня. Родените тогава са големи инати. Могат да бъдат много всеотдайни. Стига да спечелиш доверието и уважението им. Конете са смели и решителни. Обичат прямите хора и са много благородни.

Май е месецът на елените. Те имат силна връзка със земята. Хората са уравновесения. Характерът им е изключително земен.

Ако месеца на раждане ти е юни, тогава ти си пума. Тези хора се отличават със силно развита интуиция, шесто чувство. Пумите усещат нещата. Общителни и много чаровни. Много са тактични и не искат да обиждат никой. Умеят да обичат! Не търпят предателство и лицемерие. Пумите се привързват лесно.

През юли е месеца на рисовете. Те никога не падат по гръб. Отличават се със силно развита интуиция. Рисовете умеят да различат искрените хора от фалшивите. Имат и добре развит нюх към нещата. Родените през този месец са и много добри любовници.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.