Какво животно си според месеца на раждане (Древен индиански хороскоп-II част)

0
363

Месеца на раждане определя какъв човек си

Месеца на раждане определя що за характер имаш. Според древен индиански хороскоп на всеки месец съответства определено животно.

Август е месецът, когато на бял свят идват бизоните. Той е роден победител. Характерът на тези хора им дава възможност да постигнат много с малко усилия от тяхна страна.

Много са свободолюбиви и трудно би се намерил човек, който да ги поучава как да живеят живота си. Бизонът не се спира пред нищо, ако има набелязана цел в живота.

Месеца на раждане е септември и тогава се раждат китовете

Родените през септември са китове. Те имат в себе си много скрит потенциал и неизчерпаема енергия. Китовете са надарени с огромни възможности, но по характер са скромни и отстъпчиви.



Понякога имат нагласата да се доверяват на неподходящите хора. Но са много земни, обичат сигурността и са много добри приятели и партньори в любовта и брака.

Ако месеца на раждане е октомври, то вие сте кондор. Това са хора с възможности. Имат огромен умствен потенциал. Кондорите имат силно развито чувство за чест и справедливост. Те са грижовни като родители. Кондорите са смели и много прями.

Мустангите се раждат през ноември

Ноември се раждат мустанги. Те обичат да препускат на воля. Такива хора е трудно да накараш да си промени решението. Чертите на характера им са честност, непокорство и свободолюбив. Към партньора са чаровни, но и взискателни. Изискват към тях да се отнасяш с вярност и преданост.

Щом месеца на раждане е декември, тогава хората са лами, според индианския хороскоп. Това са широко скроени хора. Те обичат пътешествията. Търсачи на силни усещания са.

Ламите са с голям потенциал, стига да се трудят малко повече. Като хора са весели и привлекателни, общителни и чаровни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.