Мощно: Разбий килограмите след празниците! (С тези ударни съвети)

0
147

Празниците са нещо великолепно

Празниците означават обилно хапване и пийване. И килограми, които се качват главоломно. За отрицателно време. Има обаче начини, с които бързо да влезем във форма.

Задължително не се обвинявайте. Ако сте прекалили с хапването по Коледа и Нова година. Важно е това, което хапвате всеки ден. А не това, че сте прекалили с коледните изкушения.

Празниците са кратки и малко повече храна не би трябвало да ви стресира.

Празниците развалят всякаква диета

След празниците помислете за баланса. А не за лишенията. Екстремна детоксикация или спешна диета?Хубаво звучи, но пък често не се изпълнява. Ограничавате ли калориите, глада се повишава и апетита се увеличава.

В никакъв случай не се качвайте на кантара. Не че ще тежите повече. А вероятно задържате повече вода, заради по-солените храни, които сте консумирали.

Спасението е да пиете повече вода. Както и да хапвате плодове и зеленчуци. Забравете за преработените храни.

Изхвърлете остатъците от коледната и новогодишната софра. Заменете ги със здравословни храни, свежи плодове и повече ядки.

Планирайте напред. Януари е идеалното време за диета. Но не забравяйте, че като сме гладни ,освобождаваме хормона грелин. Той повишава апетита ни и ни кара да хапваме по-висококалорични храни.

Домашната супа може да ни даде необходимото, което получаваме от зеленчуците.

Поставете си цели с тренировките. Два пъти седмично спорт дългосрочно е по-добре от всеки ден тренировки.

Това води до по-ефективна загуба на теглото. А ако не си падате по тренировките, поставете си конкретни цели. И се мотивирайте, за да ги спазвате.

След празниците е добре да ходите повече. И на по-дълги разстояния. Упражненията изгарят калории.

Повишават ни самочувствието. Карат ни да се храним здравословно. Следете разстоянието и калориите, които топите с ходенето. Така ще се мотивирате повече.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.