Мощна молитва към Свети Йоан Предтеча преобръща живота към добро

0
22961

Познаваме Свети Йоан Предтеча като единственият новозаветен пророк. Той кръщава Иисус Христос. Но Свети Йоан Предтеча е голям помощник на хората

Читателката на ТОПактуално.ком г-жа Димитринка Добрева ни изпрати тази молитва. Тя ни помоли да я споделим с нашите читатели. Г-жа Добрева ни разказа как тази уникална молитва й е помогнала в труден момент.

Свети Йоан Предтеча и Кръстител
Свети Йоан Предтеча и Кръстител

Всичко започнало преди 5 години. Майката на г-жа Добрева се разболяла. Лекарите започнали да й правят всякакви изследвания, но не могли да открият от какво страда жената. Майката започнала да се чувства заслабнала и без сили. Не знаели какво да направят.

Докато майката лежала в болницата, г-жа Добрева се запознала с жена от съседната стая. Тя й казала, че се научила да казва една молитва, от която се чувства спокойна, одухотворена и в хармония със себе си.

Г-жа Добрева си казала, че нищо няма да загуби, ако види каква е тази молитва. Прочела я един път и я показала на своята майка. Възрастната жена взела листа с молитвата и започнала да я чете по няколко пъти дневно. След 3 дни лекарите казали, че установили какъв е здравословният проблем на жената. Изписали лекарства и след 5 дни вече била вкъщи.



Майката на г-жа Добрева продължила да си казва молитвата, но нейната дъщеря съвсем забравила за нея. Две години по-късно от нищото в службата започнали да се случват различни проблеми. Набедили г-жа Добрева и я предупредили, че ще я уволнят. Жената си харесва работата и казва, че е съвестен служител. Приела заплахата от уволнение като огромна обида и унижение. Просто не знаела какво да направи.

Отишла на гости в дома на своята майка. Била доста мълчалива, което не е характерно за нея. С усилие майката успяла да разбере какво терзае нейната дъщеря. Веднага се сетила за молитвата й я накарала да я чете.

Г-жа Добрева се прибрала в дома си видимо успокоена и разведрена. Сутрин и вечер четяла тази молитва. На четвъртия ден в службата станало ясно, че тя няма вина за проблемите. Други служители допускали грешки, заради които Димитринка едва не останала без работа.

Три години по-късно г-жа Добрева не престава да казва молитвата към Свети Йоан Предтеча и Кръстител. Тя съветва всеки, който има проблеми да започне да я чете и е убедена, че ще има положителен ефект.

молитва

 

 

 

молитва

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.