Юлиан Вучков срина Ани Цолова до земята: Виж как я унизи брутално!

0
364

Юлиан Вучков не си поплюва, този път го отнесе една от водещите журналистки у нас!

Писателят Юлиан Вучков отново доказа, че не си поплюва и когато атакува, го прави докрай. Този път под изстрелите му основно попадна журналистката на Нова ТВ Ани Цолова.

Вучков просто избухна пред „Ретро“ с жестоки думи по адрес на тв водещата. Той я нарича с какви ли не определения като „безработна плевенска селянка, която простее“. Освен това литературният критик счита въпросите на Ани за клюкарски и безпочвени.

Според проф. Юлиан Вучков, Ани Цолова всявала страх у партньора си Виктор Николаев. Той се страхувал да говори, понеже всеки момент тя можела да го прекъсне с някой неадекватен въпрос. Затова писателят счита, че Виктор дълбоко в себе си мрази Ани.

Причината професорът да ненавижда така Цолова е една случка помежду им, когато тя е била част от Би Ти Ви. Тогава Вучков й предложил да рекламират книгата му „Кратка история на световната драматургия“, но Ани отказала, защото считала, че никой няма да се интересува от това.



Юлиан Вучков разби Ани Цолова

„Никога не съм бил канен от Виктор и Цолова. С тях не може да се говори. Крият си номерата и трябва да се свързваш с продуцентите.“ – казва Юлиан Вучков.

Професорът счита, че точно такива журналисти са удобни за политиците. Той ги намира за прекалено меки и следващи статуквото, вместо да се борят с него.

Вучков е разочарован от всички свои колеги от телевизията. Единствено Антон Хекимян преди му е допадал, но вече и той бил станал доста по-страхлив.

Другата, която тотално е разочаровала професора, е Цветанка Ризова. Юлиан Вучков я намира за доста примирен журналист, който приема оправданията на политиците, вместо да продължава да ги провокира.

По принцип проф. Вучков е един от най-скандалните тв водещи у нас. Неговите изказвания в предаването му по „Евроком“ често нараняват много известни личности. Това обаче го прави обичан от обикновените хора.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.