Гала разкри драмата си: Оперираха дъщеря ми по спешност!

0
408

Гала изля мъката си в „Комбина“, водещата на „На кафе“ разкри личния си свят!

Тв водещата Гала е преживяла истински кошмар през декември месец. Оказва се, че здравето на дъщеря й е било доста влошено. Това разкри самата тя в „Комбина“ днес.

Мъри е претърпяла операция за отстраняване на апендицит. Тя е постъпила в болницата по спешност. Състоянието й е било тежко, тъй като са настъпили усложенения. Не стана ясно дали апендицитът се е пукнал или не.

Гала е преживяла тежко всичко това. Тя не е знаела какво става с дъщеря й до излизането на лекарите от операционната. Блондинката я закарала в последния момент там.

„Знам, че много хора се борят с по-страшни неща от апендицит, но за мен беше голям шок. Имаше усложнения, които никой не очакваше, не беше лесна операция. Затова краят на 2016 година за мен беше кошмар.“ – каза Гала по Нова ТВ.



Гала разкри драмата си

Твърде вероятно е тв водещата да обвинява себе си за всичко. Тя е много заета в „На кафе“ и може би затова не е забелязала първите симптоми на проблема на Мъри. Мъжът й Стефан обаче също не е забелязал нищо.

По принцип Гала се води за добра майка. Тя гледала да бъде във всяка свободна минута с щерка си. Двете си споделяли всичко, включително и за момчета.

Този път обаче блондинката не разбрала, че апендицитът на дъщеря й е застрашен. Русокосата телевизионерка имаше много работа покрай гостуването на всички звезди от „ВИП Брадър“ и това е изиграло своята роля най-вероятно.

„Гала и Мъри си казват всичко. Очевидно момичето не е предполагало, че проблемът е толкова сериозен. Слава Богу, че всичко се размина само с уплаха.“ – категорични са близките на семейството.

Сега обаче всичко е наред и фамилията се радва на спокоен живот. Дано повече не се стига до подобни проблеми от здравословен характер. Те са ужасяващи за всекиго.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.