Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 09-15.01.2017

0
275

Огледайте внимателно детайлите или предложенията, които ще ви бъдат отправени през този период

Вашият седмичен хороскоп, Близнаци вещае, че седмицата няма да ви изправи пред някакви особени събития.

Това се отнася както до работното ви място, така и до любовния живот, семейните отношения и разбира се обществения ви живот.
Поставете под строго наблюдение всичко, което е свързано с финансови средства или финансови документи. Не се доверявайте на никого другиго, освен на себе си, за да не съжалявате на по-късен етап.

Огледайте внимателно детайлите или предложенията, които ще ви бъдат отправени през този период.

Не е изключено през тези дни да се натоварите с решаването на финансов проблем на ваш близък човек или на приятел, вещае точният седмичен хороскоп.Огледайте внимателно детайлите или предложенията, които ще ви бъдат отправени през този период

Съветът на астролозите е да проявите особена предпазливост и да бъдете много внимателни, тъй като има сериозен риск вие самите да претърпите сериозна загуба или да попаднете в трудно положение.
Най-добре е да стоите далеч от рисковани или хазартни действия, които са свързани с финансови средства, съветва точният седмичен хороскоп.

На хоризонта се задават сериозни разговори, обсъждания и проблеми в дома ви. Бъдете подготвени за неприятности.
Очаквайте и нова среща или посещение в дома ви.

За щастие през тази седмица ще имате възможността да приключите с неприятните неща по-бързо и най-важното – няма да претърпите никакви загуби, пише astro.velida.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.