Наистина ли кралица Елизабет Втора е мъртва?

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Не е изключено съобщението да е било публикувано от хакери

Британците настръхнаха от новината за смъртта на кралица Елизабет Втора.

На официалния сайт на британското кралско семейство се появи кратко съобщение, според което 90-годишната кралица Елизабет Втора е починала. Новината успя да разбуни духовете в монархията.

Най-странното е, че малко по-късно краткото съобщение за смъртта на кралица Елизабет Втора бе свалено от сайта, без да бъдат дадени каквито и да било обяснения.

У мнозина се появи съмнението, че семейството на кралица Елизабет Втора отлага съобщаването на тъжната вест. Предполага се, че това ще продължи до пълното изясняване на ситуацията.Елизабет Втора

Не е изключено съобщението да е било публикувано от хакери

Припомняме, че около Коледа кралицата бе приета в болница. Тогава от британското кралско семейство посочиха, че става въпрос за обикновена настинка и не е нищо сериозно. Новината обаче породи редица спекулации по темата.

Според съобщението, което бе качено по-рано днес на официалния сайт на британското кралско семейство, Нейно Височество е починала в съня си.
Не се изключва вариантът, кралският сайт да е станал жертва на хакерска атака. След като съобщението е останало достатъчно дълго време, за да всее смут, е било свалено от сайта.

За момента все още никой от британското кралско семейство не е потвърдил или отрекъл новината за смъртта на кралица Елизабет Втора, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар