Наистина ли кралица Елизабет Втора е мъртва?

0
504

Не е изключено съобщението да е било публикувано от хакери

Британците настръхнаха от новината за смъртта на кралица Елизабет Втора.

На официалния сайт на британското кралско семейство се появи кратко съобщение, според което 90-годишната кралица Елизабет Втора е починала. Новината успя да разбуни духовете в монархията.

Най-странното е, че малко по-късно краткото съобщение за смъртта на кралица Елизабет Втора бе свалено от сайта, без да бъдат дадени каквито и да било обяснения.

У мнозина се появи съмнението, че семейството на кралица Елизабет Втора отлага съобщаването на тъжната вест. Предполага се, че това ще продължи до пълното изясняване на ситуацията.



Елизабет Втора
Не е изключено съобщението да е било публикувано от хакери

Припомняме, че около Коледа кралицата бе приета в болница. Тогава от британското кралско семейство посочиха, че става въпрос за обикновена настинка и не е нищо сериозно. Новината обаче породи редица спекулации по темата.

Според съобщението, което бе качено по-рано днес на официалния сайт на британското кралско семейство, Нейно Височество е починала в съня си.
Не се изключва вариантът, кралският сайт да е станал жертва на хакерска атака. След като съобщението е останало достатъчно дълго време, за да всее смут, е било свалено от сайта.

За момента все още никой от британското кралско семейство не е потвърдил или отрекъл новината за смъртта на кралица Елизабет Втора, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.