Най-интелигентните зодии са пред Вас! Научете кои са те!

0
562

Всички зодии в зодиака са умни и мъдри по своему, но знаете ли кои са най-интелигентните сред тях?

Интелектът е нещо, което всеки осъзнава по различен начин. За едни мъдростта се отчита чрез натрупания житейски опит, за други – от знанията по различни и разнообразни теми, а за трети – просто чувството, че са компетентни по всички теми на света.

Днес ще ви представим една нетрадицонно разглеждане на всички зодии и степента на тяхната интелигентност. Идеята за това получихме от сайта zajenata.bg.

Различните зодии от зодиака, в зависимост от това какви са знаците – водни, въздушни, огнени или земни, притежават различна проницателност и мъдрост, която ги отличава от останалите.

zodii
Всички зодии имат свои положителни и отрицателни страни

Така например, огнените знаци, които включват зодии Лъв, Овен и Стрелец, се характеризират с изключително развита интуиция.Те внимателно успяват да предвидят всички рискове, които могат да произтекат от съответното ново начинание.

Техният интелект им помага да засекат нишите, в които биха реализирали добри успехи или печалби.

Водните знаци, с представители Рак, Риби и Скорпион, са носители на много силно изразена проницателност. Това са най-чувствителните знаци от зодиака и затова тяхната емоционалност им помага при вземането на важни решения.

Тяхното съзнание е отворено към темите на окултното и нетрадиционното. В исторически план, най-големите гении, които се славят със своята странност, са представители на водните зодии – Албърт Айнщайн е бил роден под знака Риби.

Въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни, са доста аналитични умове. Те обичат да се изявяват в социалните сфери и успешно работят с много хора. Налагат се като признати корифеи в областите, в които се представят. Тяхната интелигентност им помага с лекота да генерират нови идеи и успешни начинания.

Последната група зодии, това са земните знаци. Представителите им са Козирог, Телец и Дева. Любопитното при тези зодии е, че те са много амбициозни и са носители на тъй нар. практически интелект. Приемани са като балансьори в различни среди, където попадат, но с тях трябва да внимавате, тъй като директно биха казали истината в очите ви, като няма да се съобразят дали са ви засегнали или не.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.