Вижте колко ще получат Любо Нейков и Димитър Рачков по празниците!

0
418

Едни от най-обичаните актьори в България – Любо Нейков и Димитър Рачков са сред най-скъпо платените участници в празничните програми

С наближаването на Коледните и Новогодишните празници всички се подготвят да посрещнат Новата година по подобаващ начин. Подготвят се партита по изпращането на старата 2014 година по площадите на градовете и настъпването на Новата 2015 година със заря и надежда.

Тази година сред най-скъпо платените участници в тези празненства ще бъдат актьорите комици Любо Нейков и Димитър Рачков. Техните хонорари за участие в Новогодишните празненства са буквално „убийствени” за обикновените хора в България. Очаква се двамата да получат по впечатляващите 10 000 лева за парти. Такава сума ще получи и Зуека, споделят запознати за ПИК.

rachkov
Любо Нейков и Димитър Рачков

С наближаване на края на изминаващата 2014 година, семейството на Васил Василев – Зуека, което се увеличи с още един мъничък член тази година – малкия Стефан, ще празнува на Банско, където актьорът има участие в луксозен хотел. Той ще радва с неугасващото му чувство за хумор гостите на комплекса в компанията на чаровната изгряваща звезда на родната ни поп сцена – Жана Бергендорф.

Любо Нейков и останалите актьори от екипа на „Комиците” ще забавляват гостите на старата столица Велико Търново. След като изнесат своята празнична програма, комиците и техните близки ще посрещнат първите минутки на Новата 2015 година в луксозен хотелски комплекс.



Рачков ще изнесе своята програма в Хисаря. Там ще му прави компания на сцената талантливата певица Нора Караиванова, която изгря от предаването „Мюзик Айдъл”.

Краси Радков и Виктор Калев, забавните актьори от екипа на „Шоуто на Слави”, ще получат за новогодишното си участие по-скромните 4 000 лева. Годжи ще изнесе своя програма с Цветелина Грахич в Банско за 8 000 лева за партито по посрещане на Новата 2015 година.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.