Наши лекари извадиха огромен тумор от пациентка

1
303

Огромен професионализъм проявиха родните лекари, които извадиха 12-килограмов тумор от пациентка

Проф. д-р Григор Горчев,  проф. д-р Славчо Томов и целият екип спасиха живота на пациентка. Туморът нараснал до 12 килограма. През последната година жената от Ямбол напълняла до 110 килограма. Имала оплаквания като гадене, тежест в корема и повръщане.

Туморът се образувал в десния яйчник на пациентката. След успешната интервенция, пациенката на болница „Света Марина“ в Плевен се чувства прекрасно.

Професионализмът на проф. Горчев е пословичен. Той въведе модерни методи на лечение в „Света Марина“. Робот помага да се прави визитация от разстояние. Роботът се движи. Вместо глава има малък монитор. Проф. Горчев беше в командировка в чужбина преди време. Благодарение на този робот, той направи визитация на своите пациенти, докато беше в хотелската стая зад граница.

тумор
Проф. Горчев и неговият екип извади огромен тумор от пациентка

Проф. Горчев, неговият работен екип и  проф. Жоу Кун от Китай  прилагат една уникална терапия на болните от рак, с помощта на  която убиват всички вредни тумори с помощта само на ултразвук.



Прецизната апаратура, която работи по безкръвен път, дори не се налага използването на упойка  – анастезия,  подава ултразвукови вълни в тялото на пациента, които биват  насочени към проблемните тумори. Туморите  загиват, без да увреждат здравите клетки в организма.

След като манипулацията за умъртвяване на тумори с помощта на ултразвук приключи, пациентът веднага се прибира вкъщи.

Проф. Жоу Кун идва  от Китай. Той направил  специализация при създателя на революционния апарат и е изключително вещ при процедурите за убиване на туморите от черния дроб и  панкреаса при болните  пациенти.

Апаратът за унищожаване на вредните тумори е изключително прецизен.

Вкараният ултразвук не наранява целостта на здравите клетки, а само на увредените от рака.

Правени са процедури на жени, които имат   миома от 7 см.  Ако бъде извършена подобна операция, трябва да бъде отстранена цялата  матка.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.