ТОП 7 на най-ужасните подаръци за Коледа!

0
476

Наближава Коледа и се втурваме да избираме подаръци за празника, но внимавайте да не изберете от тези дарове

Коледа чука на вратата накрая на настоящата 2014 година. С наближаването на празника всички се втурваме да избираме подаръци за този вълшебен ден за близки, познати и приятели. Но внимавайте! Тук ще ви представим най-ужасните подаръци за Коледа, събрани от английски сайт и представени от БГНЕС.

Първенството сред най-ужасните подаръци държат чорапите. Това е често предпочитан и практичен подарък, но все пак нека тази година за Коледа просто пропуснем този прозаичен и до болка познат дар за близките си.

gifts
Не подарявайте скучни,  досадни и ужасни  подаръци!

Втората позиция е отделена за сапуни, шампоани, соли за вана и почистващи козметични средства. Идеята тук е, че получателят на този подарък може да се засегне заради мисълта, че имаме нещо против неговите лични хигиенни навици.

А какво ще кажете за парфюмите и тоалетните води. Те държат третото място като най-нежелан подарък, тъй като отново може човек да си помисли, че не мирише на хубаво и затова му се подарява подобно нещо.Шоколадите са изключително погрешен подарък, особено за жените, които цял месец преди Коледа са на диета, за да могат за празника да облекат любимата си малка черна рокля и в нея да изглеждат просто зашеметително.

Уважаеми кавалери, тази година напълно забравете да избирате на любимата си тенджери или тигани. Представете си какво ще си помисли тя – че отново не сте одобрили кулинарните й умения и през изтеклата година.

Дами, вие не се насочвайте да купувате аксесоари за колата на своя партньор. Всички знаем, че мъжете обожават автомобила си и често го обгрижват повече отколкото съпругата си, но това не е причина да му подарите чифт чистачки за колата му.

На последното, седмо място в класацията, са поставени парите като подарък за Коледа. Това е лесен, но и същевременно безличен подарък, тъй като често поставената в плик сума ще бъде използвана за ежедневни нужди, а не за нещо лично, което да остане за спомен от празника.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.