Нешка Робева: Ванга каза страшни неща за Франция и Япония (И още)

0
517

Нешка Робева е тревожна от прогнозата на баба Ванга

Нешка Робева очаква предсказанията да се сбъдна. Приживе легендата на художествената гимнастика е била чест гост на петричката врачка.

Нешка Робева е тревожна от прогнозата на Ванга

Тя винаги сее допитвала до баба Ванга. И въпреки повече от 20 години от нейната смърт не може да забрави това, което е предрекла.

Нешка Робева твърди, че щом повечето от казаното от нея сее сбъднало, значи и останалото ще стане факт.

Треньорката на националния ни отбор по художествената гимнастика винаги се е доверявала на феномена. Тя я имала като втора майка и не спира да се удивлява от нейната сила и мощ.



За спортната легенда баба Ванга е пратеник. Тя е носител на доброто и нейната задача на Земята е да помага на човечеството. Както и на България. Феноменът много обичаше родината си и никога не го е крила.

„Баба Ванга каза пред мен за това каква ще е съдбата на няколко държави. Едната от тях е Албания. Според нея такава държава няма да съществува повече. Другото й пророчество се отнася за Франция.

Камък върху камък няма да остане от нея. Но това го е предрекъл и Нострадамус. Французите също го знаят”, спомня си чутото от Ванга Нешка Робева.

Следващо предсказание касае Япония. Според нея страната на изгряващото слънце ще потъне. „Японците си го знаят. Те също имали такъв пророк, който им казал същото”, разкрива пророчествата й треньорката по художествена гимнастика.

Нешка Робева все пак признава, че петричката врачка е допускала и грешки. Въпреки че повечето от прогнозите са се сбъдвали.

Един такъв „пропуск” е казаното за самата нея. „Ванга ми предрече, че ще напиша книга. И ще я издам. Само че трябва да си събирам всички интервюта.

Да ги пазя и така ще се оформи книгата, която ще напиша. Досега не съм го направила. Нито имам подобно желание.

Може би пък още да не е дошло времето”, двоуми се топ треньорката на златните ни момичета.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.