Топ астроложка за Румен Радев: Прогнозата е повече от сензационна!

0
384

Топ астроложка направи прогноза за управлението на президента Румен Радев

Топ астроложка прогнозира доста сензация в мандата на Румен Радев. Според нея генералът е личност, която може да носи отговорност. И да взима решения в трудни ситуации.

Румен Радев е петия президент на България

Даниела Евстатиева отвори дума и двете дати, знакови за бъдещия държавен глава. Според нея датата 19-ти януари, когато Румен Радев положи клетка е благоприятен ден.

Подходящ е за събития, които вече са се случвали.Тогава се затваря цял цикъл и се отваря нов.

Встъпването му в длъжност на 22-ри януари също е интересен ден. Според нея денят за клетва също е положителен.



Дори според нея е Благоприятното стечение на обстоятелствата за ген. Румен Радев са започнали още на 6-ти ноември.

Според нея ако петият президент има нужното спокойствие, той ще свърши много работа. Отговорна и тежка. Той е човек, който може да поема тежести и да решава заплетени ситуации, убедена е астроложката.

Огнян Герджиков е вторият човек, на когото ще се наложи да поеме отговорност. Той ще бъде евентуалният премиер в посока нови парламентарни избори. Според астроложката Радев-Герджиков ще е супер успешен тандем. Двамата биха свършили доста успешна работа заедно.

Те заедно ще могат да се справят и с доста сложни задачи и ситуации.Даниела Евстатиева е категорична, че новата 2017 година ще бъде по-спокойна за хората. Не само за президентската институция, но и за властта като цяло.

С встъпването на Румен Радев като президент, ще се отварят и нови хоризонти за страната ни. Това ще се усети още тази пролет.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.