Звезда от „Отчаяни съпруги“ и братовчед на Джордж Клуни ни напусна (ВИДЕО)

0
333

Светът загуби още един велик актьор, с незабравими роли в  „Туин Пийкс“, „Робокоп“  и много други. Неговият братовчед Джордж Клуни потъна в скръб

На 61-годишна възраст, рак на ларинкса сложи край на земните дни на обичания актьор Мигел Ферер, съобщиха световните медии. Това се случи броени дни преди да навърши 62 на 7 февруари 2017 г.

Мигел Ферер
Мигел Ферер ни напусна

Ще запомним още звездата Мигел Ферер във филмите „Стар Трек 3: В търсене на Спок“,  „NCIS: Лос Анджелис“, „Срещи с Джордан“, „Трафик“, „Железният човек“, „Смотаняци“ 2.

Мигел Ферер произлиза от артистично семейство. Неговият баща Хосе Ферер  е бил носител на „Оскар“, както и на „Златен глобус“. Това става  през далечната 1951 г. за нашумелия в онези години „Сирано дьо Бержерак“. Майката  Розмари Клуни се изявявала като кабаретна певица. Фамилията Клуни е като на Джордж Клуни. Наистина Мигел Ферер и Джордж Клуни са първи братовчеди  (майката на Мигел и бащата на Джордж са сестра и брат).

Джордж Клуни
Мигел Ферер и Кайл Маклоклан като федерални агенти в Туин Пийкс“

Мигел Ферер направи особено ярка роля  в „Туин Пийкс“. По искане на режисьора Дейвид Линч, Мигел Ферер стана  партньор на Кайл Маклоклан (агент Купър). Двамата млади федерални агенти, облечени в тежкарски шлифери, обикалят из Туин Пийкс в търсене на улики кой уби Лора Палмър. След това се оказа, че там действат свръх естествени сили, от които ни настръхват косите.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.